Serveis d’Anàlisi de Riscos

A ESOLVE ens encarreguem d’identificar perills i realitzar l’ANÀLISI DE RISCOS associats per prendre les mesures preventives o correctives necessàries. Els serveis d’Anàlisi de Riscos cobreixen totes les necessitats dels nostres clients tant del sector industrial, com de l’immobiliari o Constructiu.

Anàlisi Quantitativa de Risc per contaminació (AQR)

La normativa vigent en matèria de sòls contaminats preveu l’obligació de dur a terme un anàlisi de riscos toxicològics sobre els potencials receptors davant una possible contaminació de terra. Els serveis associats són:

 • Anàlisi Quantitativa de Riscos (ACR) toxicològics per contaminació de terra.
 • Estudis ecotoxicològics i afecció a ecosistemes.
 • Avaluació sistemàtica de el risc de contaminació.

Risc mediambiental en activitats industrials

La Llei 26/2007 de responsabilitat mediambiental estableix l’obligació genèrica de prevenir i evitar qualsevol dany sobre el medi ambient de determinades activitats. Aquesta obligació es concreta en la necessitat dur a terme un Anàlisi de Riscos Mediambientals mitjançant el qual es pugui establir la quantia d’una possible garantia financera que permeti fer front a les mesures de prevenció, evitació o correcció. Aquest Anàlisi de Riscos Mediambientals ha d’anar acompanyat d’un programa de millora ambiental per gestionar adequadament els riscos identificats i així minimitzar responsabilitats futures.

Valoració de passius ambientals i Taxacions

Davant de qualsevol inversió o transacció immobiliària de compra, venda o lloguer es requereix disposar d’informació relativa a el risc mediambiental associat a l’activitat bé o immoble sobre el qual es vol invertir o adquirir i el cost derivat.

ESOLVE assessora als seus clients en les implicacions econòmiques associades a la situació mediambiental de cada projecte de compravenda, lloguer o inversió mitjançant serveis de Due diligence ambiental.

• Avaluació de riscos mediambientals segons la Llei de Responsabilitat Mediambiental.
• Diagnosi, ampliació i reparació de xarxes de control.
• Estudis de responsabilitat mediambiental corporativa i personal.
• Valoració econòmica de danys sobre el medi ambient.
• Assessorament en cobertures i assegurances de responsabilitat mediambiental.
• Definició de plans d’actuació en gestió de riscos mediambientals.
• Assessorament mediambientals en litigis.

Sol·liciti més informació

  Nom (necessari)

  E-mail (necessari)

  Missatge

  Escrigui el codi
  captcha

  Accepto la clàusula de privacitat