Jornada sobre la Directiva d’Emissions Industrials al Gremi de Recuperació

ESOLVE formarà part de la sessió informativa fent una ponència sobre Anàlisi de Riscos i Informe Base

El Gremi de Recuperació de Catalunya organitza una jornada informativa pels seus associats sobre les obligacions que tenen les activitats de gestió de residus dins de la Directiva  d’Emissions Industrials (DEI) el proper dijous 8 de juliol a les 10 h, que es podrà seguir virtualment. L’objectiu de la sessió és que les empreses entenguin de manera clara i senzilla quines accions han de portar a terme en matèria de prevenció i control de la contaminació. La DEI estableix normes per a evitar o reduir les emissions a l’atmosfera, l’aigua i el sòl, així com la generació de residus per tal d’aconseguir una alta protecció del medi ambient.

La conferència comptarà amb diversos especialistes que parlaran de punts importants que han de tenir en compte els associats del gremi, com ara, l’Anàlisi de Riscos i l’Informe Base, dos temes que aniran a càrrec de Ricard Mora, director d’ESOLVE. També participaran representants de Datambient i Costa Serra per explicar quines són les activitats incloses en la DEI, les millores tècniques disponibles i el funcionament del PRTS (Registre Estatal d’Emissions i Fonts Contaminants).

La jornada és gratuïta per als associats del Gremi de Recuperació. Les empreses no associades poden consultar la seva assistència a través del correu electrònic info@gremirecuperacio.org o bé trucant al telèfon 933175771.

Descarregar el programa

INSCRIURE’S