Bureau Veritas i ESOLVE treballaran junts en la investigació i caracterització del sòl

ESOLVE ha signat un acord amb el grup internacional Bureau Veritas per a col·laborar en projectes d’investigació i caracterització de sòls, així com anàlisis de riscos, estudis hidrogeològics, geològics i geotècnics.

Bureau Veritas és un grup empresarial amb presència a més de 140 països i especialitzat en inspecció, anàlisi, auditoria, certificació de productes i infraestructures i sistemes de gestió. En 2007 va adquirir ECA, Entitat Col·laboradora de l’Administració (actualment denominada BUREAU VERITAS INSPECCIÓ I TESTING), que ofereix serveis i solucions per a assegurar que els actius dels seus clients, productes, infraestructura i processos compleixen amb les normes i reglaments en matèria de qualitat, salut i seguretat, protecció mediambiental i responsabilitat social.

Amb aquesta aliança, Bureau Veritas comptarà amb els coneixements i experiència d’ESOLVE, entitat acreditada per ENAC segons norma UNE 17020, per a desenvolupar estudis, informes, diagnosis, peritatges, assessorament i assistència tècnica en matèria de subsòl i aigües subterrànies. ESOLVE, per la seva part, considera positiva la col·laboració que li permetrà accedir a l’ampli mercat d’un important grup internacional com és Bureau Veritas.

Per a totes dues empreses el rigor i la qualitat del servei són els seus principals valors, la qual cosa ha facilitat l’enteniment per a establir l’acord i la coordinació per a treballs futurs.