Continuem treballant per a tu

La crisi sanitària provocada pel virus COVID-19 i la consegüent declaració de l’estat d’alarma ha fet que en ESOLVE prenguem mesures per a protegir tant als nostres treballadors i clients com al conjunt de la població. Aquestes mesures també tenen com a objectiu continuar prestant els nostres serveis i provocar el menor impacte possible en tots els nostres clients.

 

Treballem des de casa: hem preparat els nostres equips per a poder realitzar el teletreball de manera òptima, sense afectar el resultat.

 

 

Fem les reunions per videoconferència: evitem les reunions presencials i utilitzem mitjans telemàtics per a estar en contacte entre nosaltres i amb els nostres clients.

 

Atenem els casos urgents: les feines de camp han estat reagendades, però ens farem càrrec d’aquells casos que necessitin una actuació de caràcter urgent, sempre prenent les mesures de seguretat que siguin necessàries.

 

Pots contactar-nos: estem a la teva disposició a través de l’e-mail i dels telèfons habituals.

 

 

A ESOLVE farem el posible per què la situació pugui ser controlada l’abans possible, sent flexibles i donant el millor de nosaltres. Esperem veure’ns aviat.