ESOLVE implementa una nova i innovadora unitat de tractament portàtil per a emergències ambientals

 

  • ESOLVE ha inaugurat amb èxit una nova i avançada unitat de tractament portàtil, destinada a abordar situacions d’emergència de manera eficient.

 

Aquesta innovadora unitat ha estat dissenyada per a l’extracció ràpida de productes purs o aigua hidrocarbonada mitjançant un sistema de buit d’alta capacitat. A més, està completament equipada amb sofisticats dispositius de control i les màximes mesures de seguretat per a garantir un procediment òptim en aquestes situacions crítiques.

 

El remolc d’actuació d’emergència permet una resposta immediata, reduint al màxim els possibles danys mediambientals. Aquest avanç suposa per a ESOLVE un gran pas en el compromís de millorar la responsabilitat mediambiental davant de qualsevol emergència. A més, les furgonetes etiquetades complementen aquesta millora, reforçant el servei ofert per la nostra empresa.

 

Més enllà de les emergències, aquestes unitats de tractament possibiliten la implementació d’accions de descontaminació de curta durada, evitant la necessitat d’instal·lacions de major magnitud. La seva versatilitat es manifesta en la capacitat d’accedir a zones de difícil entrada, oferint una solució efectiva en diversos escenaris.

 

Cada una de les operacions és realitzada amb un disseny meticulós i, posteriorment, supervisada pel nostre experimentat departament de remediacions i disseny d’instal·lacions de tractament. La necessitat de resposta ràpida és vital a la llum de les exigències actuals en matèria de prevenció mediambiental. Actuar amb diligència en aquestes situacions no només redueix els costos immediats, sinó també les futures responsabilitats ambientals.