• L’ACA adjudica a ESOLVE el contracte d’Assistència Tècnica per l’execució de treballs d’investigació del subsol en emplaçaments amb presència de contaminació d’aigües subterrànies.
  • El contracte és per un període de dos anys amb la possibilitat de prorrogar-se dos anys més.

ESOLVE i l’Agència Catalana de l’Aigua continuen treballant de la mà per obtenir solucions eficients en l’àmbit de la contaminació mediambiental. Una nova mostra d’aquesta confiança és l’adjudicació a ESOLVE per part de l’ACA del contracte d’Assistència Tècnica per l’execució de treballs d’investigació del subsol en emplaçaments amb presència de contaminació d’aigües subterrànies.

Aquest contracte té per objectiu l’execució dels treballs d’investigació dels emplaçaments on es detecti una possible contaminació de les aigües subterrànies i on l’ACA consideri necessari dur a terme actuacions d’investigació per localitzar l’origen d’aquesta contaminació. L’equip professional d’ESOLVE és especialista en la investigació del subsòl i té una àmplia experiència en aquest àmbit, un valor que ha servit per aconseguir aquest encàrrec.

Per ESOLVE és molt important refermar la confiança de l’Agència Catalana de l’Aigua. Aquest vincle atorga prestigi i reconeixement, alhora que reforça el compromís i la responsabilitat per continuar treballant conjuntament amb una de les administracions de referència a l’Estat en el control de la contaminació de les aigües subterrànies.

Licitació molt exigent

La proposta d’ESOLVE ha estat la guanyadora en una licitació molt competida amb empreses més grans. Obtenir aquesta adjudicació confirma la companyia com una de les empreses de referència en l’àmbit de la contaminació del subsol a Espanya i demostra la necessitat de mantenir la línia de treball per seguir fent passes endavant en aquest sector.

La duració del contracte és per un període de dos anys, amb la possibilitat de prorrogar-se dos anys més.