ESOLVE redueix les emissions de CO₂ gràcies a la tecnologia LED

Amb motiu del Dia Mundial del Medi ambient, ESOLVE ha calculat l’estalvi energètic que suposen els nous panells lumínics de les seves oficines.

El 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, que serveix per a sensibilitzar i conscienciar a la societat sobre la importància de cuidar el nostre entorn. Cada any es tria un tema sobre el qual fer campanya i en 2019 és la lluita contra les emissions de CO₂.

Segons els estudis, el 92% dels habitants del món no respira aire net. Una xifra molt preocupant que hem de tractar de millorar. Per això, l’objectiu d’aquesta jornada és instar als governs, la indústria, les comunitats i els ciutadans a sumar esforços per a trobar solucions a aquest problema a través de les energies renovables i les tecnologies sostenibles.
I seguint aquesta meta, ESOLVE ha passat a l’acció apostant per canviar tota la il·luminació de les seves oficines per llums LED, que tenen un menor consum d’energia, la qual cosa redueix les emissions de CO₂.

Amb aquest canvi s’aconsegueix un estalvi energètic anual de més de 2000 kwh, la qual cosa equival a prop de 800 kg de CO₂ que es deixen d’emetre. A més, a mitjà i llarg termini, suposa una reducció de costos associats, ja que els nous panells s’amortitzen en uns 3-4 anys.

Tots podem ser part del canvi amb petites accions que sumin. Tenim a la nostra mà la possibilitat de crear un entorn millor i en ESOLVE treballen en això dia a dia.