El Gremi de Recuperació ofereix una jornada sobre el risc ambiental

Ricard Mora, director d’ESOLVE, farà una xerrada sobre l’ARMA.

El dijous 12 de novembre el Gremi de Recuperació de Catalunya donarà als seus associats diverses xerrades sobre obligacions i solucions davant el risc ambiental. L’objectiu d’aquesta sessió és informar les empreses de les actuacions que marca la llei de Responsabilitat Mediambiental (Llei 26/2007), com la de disposar d’una garantia financera per a aquelles activitats potencialment contaminants, que serveix per a prevenir, evitar i reparar danys sobre el medi ambient. La fixació de la quantia de la garantia financera ha de partir d’una Anàlisi de Riscos Mediambientals (ARMA) de cada activitat que avaluï i valori el potencial risc mediambiental, considerant les seves instal·lacions i processos productius i tenint en compte l’entorn en què se situa.

Per a explicar en què consisteix l’ARMA, el Gremi ha convidat al director d’ESOLVE, Ricard Mora, a donar una ponència en la qual detallarà com es duu a terme l’Anàlisi, així com les fases en les quals es divideix. També participarà en la jornada el despatx Costa Serra, expert en assegurances, i Aleix Canals, assessor legal del Gremi de Recuperadors.

Aquestes sessions es duran a terme el 12 de novembre, de 10 a 12.30 h, en format virtual. Els clients d’ESOLVE també poden inscriure’s en la jornada informativa, si així ho desitgen. Per a realitzar les inscripcions, ha d’emplenar el formulari. Per a més informació, info@gremirecuperacio.org.

EL RISC AMBIENTAL, OBLIGACIONS I SOLUCIONS

Data: Dijous, 12 de novembre de 2020

Hora: 10-12.30 h

Ponents:

  • Aleix Canals (Aleix Canals Advocats)
  • Carlos Maestro (Costa Serra)
  • Ricard Mora (Esolve)
  • Gremi de Recuperació de Catalunya

Inscripcions: https://attendee.gotowebinar.com/register/3193166894699991819

Descarregar programa