ESOLVE assoleix els 500 projectes

La consultoria s’aferma com a referent en el sector de l’enginyeria mediambiental de sòls i aigües subterrànies

Aquest mes de febrer, ESOLVE ha signat el seu contracte número 500, una xifra que contribueix a la consolidació de la companyia en el sector de la consultoria i l’enginyeria mediambiental.
Al llarg dels seus 12 anys de trajectòria, els treballs encarregats a ESOLVE han anat augmentant en la seva magnitud; si en els inicis de l’empresa els encàrrecs eren més senzills, ara s’abasten projectes complexos des d’una visió de planificació integral de millora del subsòl, que va des de la caracterització i el diagnòstic de la problemàtica fins a l’execució, si és necessari, de descontaminacions o d’obres mediambientals en un esquema de “clau en mà”.
En tots els projectes s’aplica l’última tecnologia gràcies a l’aposta de la companyia per la innovació, que es manifesta en la recerca i aplicació de tècniques i procediments d’avantguarda en l’àmbit dels contaminants emergents, en el qual es participa en projectes líders a Europa, així com fent ús d’eines digitals per al control de l’estat del subsòl.
A més, totes les actuacions es basen en criteris de sostenibilitat, que és un dels pilars de la política de l’empresa.
Per a ESOLVE, aconseguir els 500 projectes és una motivació per a continuar oferint el millor servei amb una proposta que integra la visió de diferents perfils professionals amb un ampli coneixement. Des de les seves seus de Barcelona i Madrid, continuaran treballant per a sumar més projectes en tot el territori espanyol.