ESOLVE estrena nova nau a Sabadell

La consultoria ha inaugurat el que serà el centre d’instal·lacions en el qual se situarà el taller i el banc de proves

 

En el marc de les estratègies de creixement d’ESOLVE s’ha inaugurat una nova seu de la companyia a Sabadell (Barcelona) que actuarà com a centre d’instal·lacions.
La nova nau consta de 340 metres quadrats i 90 més de patis exteriors i disposa d’una oficina i amplis vestuaris. La seva funció serà la de taller de muntatge, de manteniment i de reparació de tota mena d’instal·lacions de tractament de sòls i aigües.
A més, aquesta ubicació serà el centre de proves de tractabilitat que complementa el disseny d’instal·lacions, així com assajos dels projectes plantejats per ESOLVE i proves concretes que responguin a les necessitats dels clients.
En la seu de Sabadell treballaran quatre persones liderades per Ángel García, responsable del Departament d’Instal·lacions. Aquesta àrea permetrà millorar la capacitat de resposta davant qualsevol emergència, així com assegurar protocols de treball segur amb l’objectiu de 0 accidents i optimitzar el consum de material i reduir els consums energètics de les instal·lacions.
Actualment, la nau compta amb el primer mòdul muntat de remediació de sòls i aigües subterrànies i s’espera iniciar pròximament altres encàrrecs en marxa.

Per a contactar amb el Departament d’Instal·lacions: agarcia@esolve.es / 722 46 40 50