En el Dia Mundial del Medi Ambient es pretén conscienciar sobre l’impacte negatiu dels residus de plàstic en el nostre entorn

El 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i aquest any ho fa sota el lema “Sense contaminació per plàstic”, amb el que es pretén conscienciar sobre la necessitat de reduir la quantitat de residus que es generen d’aquest material. Segons dades de l’ONU, cada any s’aboquen en els oceans vuit milions de tones de plàstic, el què suposa una amenaça per a la vida marina i els ecosistemes.
Aquesta reivindicació arriba en un moment en què la contaminació per plàstics està a l’agenda política europea. La setmana passada la Comissió Europea va anunciar noves normes pels productes de plàstic d’un sol ús que es troben amb més freqüència en els mars i platges d’Europa, entre elles, la seva intenció de prohibir la comercialització de productes de plàstic d’un únic ús pels quals hi hagi alternativa sostenible.

A ESOLVE som conscients de la necessitat de conservar el medi ambient i per això ens sumem a la lluita contra el plàstic promovent la utilització de productes biodegradables i reciclables en la nostra activitat.
Hem de contribuir entre tots a cuidar i preservar el nostre entorn millorant el nostre comportament cap al medi ambient.