ESOLVE supera amb èxit l’auditoria de l’ISO 14001

La consultora manté la credencial després de l’avaluació positiva de la seva gestió mediambiental.

 

ESOLVE ha superat amb èxit l’auditoria interna de seguiment de l’ISO 14001:2015 realitzada aquest mes d’abril per l’empresa TOC de Gestió. En aquesta revisió s’ha valorat especialment la implantació del sistema de gestió, així com l’àmplia experiència demostrada en totes les àrees que revisa aquesta credencial.

Entre els punts més forts de la consultora, segons el resultat de l’auditoria, estan les accions dirigides a reduir l’impacte ambiental propi de l’activitat en les oficines, com l’ús únicament de paper reciclat en les oficines o de càpsules de cafè compostables. Pel que a actuacions de remediació es refereix, s’ha valorat com a impacte ambiental positiu l’aposta estratègica d’ESOLVE per tècniques de remediació més sostenibles (Green Remediation), basades en tècniques in situ que minimitzen el consum d’energia i recursos i eviten els abocaments d’aigües residuals, la generació de residus i les emissions a l’atmosfera.

També s’ha vist de manera molt positiva l’estudi i avaluació dels aspectes ambientals d’enginyeria duta a terme per la companyia, que s’ha considerat “molt completa”.

L’objectiu d’ESOLVE és mantenir els requisits de qualitat de l’ISO 14001 i posar l’accent principalment en la conscienciació de tot l’equip en l’evolució dels indicadors ambientals, una mesura de la qualitat ambiental que serveix per a avaluar l’estat i les tendències en la capacitat del medi ambient per a donar suport a la salut humana i ecològica.