ESOLVE inicia dos projectes d’innovació sobre biodegradació

La consultora treballa juntament amb Eurecat per a trobar millores tècniques que facilitin el tractament del subsòl

 

El sector de la recerca i descontaminació de sòls i aigües subterrànies està en contínua transformació, perquè les tècniques i metodologies de remediació avancen gràcies a les noves tecnologies i a l’estudi de vies més eficients i sostenibles de remediació.
Per a poder desenvolupar noves solucions, és fonamental que les empreses especialistes en sòls i aigües apostin per l’R+D, perquè és la manera d’aplicar aquests avanços a projectes reals.

Des de fa anys ESOLVE és una de les companyies capdavanteres pel que fa a projectes d’innovació i col·labora amb diversos centres de recerca de referència, tant estatals com europeus. Aquesta relació ha permès que es posin en marxa dos nous projectes d’innovació en aliança amb Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, amb l’objectiu de millorar la biodegradació de mescles complexes de contaminants en aigües i gasos.
L’equip expert d’ESOLVE treballarà de manera conjunta amb el grup de científics i tecnòlegs d’Eurecat, capitanejat per Carme Bosch, Sandra Casas i Xavier Martínez Lladó, en la cerca de noves solucions de biodegradació, que s’aplicaran de manera directa en projectes reals de la consultora.

Aquest compromís amb la innovació li permet a ESOLVE no solament comptar amb la tecnologia més capdavantera quant a descontaminació de sòls i aigües, sinó que li confereix un ampli coneixement per a anar sempre més enllà i disposar sempre de la tècnica o la combinació de tècniques més apropiades per a cada cas, donant resposta a les necessitats dels seus clients i adaptant-se a les noves problemàtiques que puguin sorgir.

A més, aquest tipus de projectes innovadors poden ser objecte de subvenció o finançament avantatjós per al client final.

 

Si vols saber més sobre els projectes d’R+D d’ESOLVE i descobrir com et pots beneficiar, escriu a esolve@esolve.es i t’atendrem.