ESOLVE participa en la 115a Assemblea i Jornada Tècnica de COASHIQ

El dia 21 de febrer, a l’Hotel NH Barcelona Stadium, l’associació empresarial COASHIQ organitza la 115a Assemblea i Jornada Tècnica.

 

COASHIQ és una associació empresarial del sector químic i afins, l’activitat principal del qual és la gestió de la Seguretat Industrial, la Salut Laboral i el Medi Ambient. Les Assemblees i Jornades Tècniques de COASHIQ suposen una oportunitat de compartir novetats i intercanviar idees i propostes amb multitud de professionals de la Indústria Química, Petroquímica i Farmacèutica amb responsabilitats en matèria de gestió mediambiental.

 

Aquest any, Joana Baeta, tècnica ambiental d’ESOLVE, juntament amb David Arias, gerent tècnic de l’empresa, participen en aquesta jornada, oferint una anàlisi detallada de les tecnologies per descontaminar PFAS. A més, compartirem experiències pràctiques, incloent-hi un estudi de cas vinculat al projecte Life SOUrCE, el primer a Espanya a tractar les aigües subterrànies contaminades per substàncies PFAS a partir de solucions de remediació.

 

ESOLVE ha liderat la seva implementació mitjançant instal·lacions pilot per a una aplicació òptima en situacions reals. La connexió amb diverses universitats, instituts de recerca i companyies tecnològiques fan possible que expandim les nostres habilitats i coneixements en el disseny i l’avaluació de diverses tecnologies per al tractament. La divulgació d’aquestes experiències és fonamental per a nosaltres.

 

La ponència d’ESOLVE s’engloba dins de les Jornades Tècniques que COASHIQ organitza periòdicament per a tots els seus associats, on es tracten temes d’interès dins l’àmbit del medi ambient industrial i la prevenció de riscos al sector químic.

Podeu consultar el programa complet aquí.